Удочка, боковой кивок и летняя мормышка

Тема в разделе 'Поплавочные снасти и экипировка', создана пользователем hospodarets, 15 фев 2009.

1. masterleka

masterleka Рыболов

Симпатии:
    178
    Ну так взвесь чем нибудь, отпишись, сфотай, будем смотреть. В гугле такого нет, а должно бы. И композит по весу равен карбону? Сомнительно.

• Нравится Нравится x 1

2. Владимир111

Владимир111 Рыболов

Симпатии:
    4.186
    Вы сравнили со своим обрезанным Хантером до 5 м. Кроме установки легких колец, удилище не обрезалось? т.е оно 5 м. По мощности я так понял даже для карпов с лодки хватит? Если так, то это хороший бюджетный вариант для крупняка. И Садей и Хантер все заводской Китай. Многие и стеклом кивочат.

3. Игорь 69

Игорь 69 Рыболов

Симпатии:
    550
    Я в прошлом году поломал свою модную, сёрфовую палку на карпике не большом. Ну и хрен с ней. Коля, лови чем хочешь и не стоит выбрасывать. Пройдёт время будет бюджет серьёзнее и купишь более модную, а сейчас лови что есть. На Красной площади бабу трахнуть не возможно, много советчиков.

• Улыбнуло Улыбнуло x 3
  4. КОЛЯ ПРОФЕСОР

КОЛЯ ПРОФЕСОР Рыболов

Симпатии:
    29
    :hi:Владимир 111 та Игорь 69 я з Вами повністю згоден,кожен баран носить свої яйця.Писав я це по тій причині ,що багато рибаків не можуть дозволити собі навітьХантера за 1000гр -6м,якого легко побити при підсічках об старий камиш,бо часто щоб щось спіймати ,приходиться запихати мормишку чорту в дупу.,а тут варіант палки не гірший за Хантер(доречі теж композіт китайської фірми Глобе) та ще й вартістю 295гр.Собі придбав по цій причині,коли вириваюсь на рибалку я хочу ловити,а не сидіти і думати -поломаю чи не поломаю.,вже знаю що карасі за кіло для цеї палки -легенько через камиш і в руки,а як буде літом дасть бог побачим.:присоединяюсь:

• Нравится Нравится x 3
  5. КотикМуркотик

КотикМуркотик Рыболов

Симпатии:
    1.189
    Карасей за кг нельзя так поднимать, рвутся губы под своим весом.
    Можно брать на летнее жерлицы на щуку, если утянет - не жалко:trolling:

6. КОЛЯ ПРОФЕСОР

КОЛЯ ПРОФЕСОР Рыболов

Симпатии:
    29
    Я з ВАМИ повністю згоден,рвуть губи ,якщо волокти на арапа з круглими від переляку очима ,та бамбуковою палкою з кінцем товщиною з палець.,падають навіть 200гр.Крім того зараз далеко не літо,після кількох смачних ривків він вісить як валянок,правда вудлище колесом,далі по воді волоком до човна ів підсак.,наче з заваляного камиша не візьмеш,бо сто пудово порвеш губуі зацепиш мормишку.Да топиця 9 з10, а шо ждати коли він здохне.

7. КОЛЯ ПРОФЕСОР

КОЛЯ ПРОФЕСОР Рыболов

Симпатии:
    29
    Фото виложу у всіх ракурсах,на вихідних прийде в гості син , в нього правильний телефон і ми з ним все оформим.,бо получиться що я брехун , або лошара провінциальний,не дивлячись на підтримку Владімір 111 та Ігор 69,за що благодарочка.

• Нравится Нравится x 1
  8. masterleka

masterleka Рыболов

Симпатии:
    178
    Да хочется посмотреть вид, знать вес, цена то заманчива, и тест подходящий для ловли где рыбе нельзя дать слабину. Сколько не гуглил, в интернете нет такого удилища, может кто видел, дайте ссылку.

• Нравится Нравится x 1
  9. КотикМуркотик

КотикМуркотик Рыболов

Симпатии:
    1.189
    Такой тест может быть только у стекла. Или на крайний случай - композ с большей долей стекла.
    В длине метров 5 - терпимо по весу, для лодки может быть.

10. КОЛЯ ПРОФЕСОР

КОЛЯ ПРОФЕСОР Рыболов

Симпатии:
    29
    :hi:Спеціально сьогодні їздив в магазін зважив,вага після колхоз-тюнінга--320гр.В цього вудлища не стандартна конусність бланка.,я досі такого не зустрічав,для порівняня привиду фактичні діаметри колін Хантера іцього вудлища.Комлеве коліноХантера 5м-20,5мм,Садеі 5м-26 мм як уХантера 7м.Діаметр витягнутого до упора хлиста на виході з 2-го коліна у Хантерів 5-6 -7м становить-4,7-4,8мм,тоді як у Садеі-8,5мм при довжині 80мм і діаметрі під тюльпан-3,2мм.P.S. вага обрізаного до 5м Хантера(мах),устоновки розгрузки та катушко- тримача -315гр.

• Информативно Информативно x 1