с. Бегета Володимир-Волинський р-н

Тема в разделе 'Рыбалка в Волынской области', создана пользователем AleXXX, 3 май 2011.

1. Kubik

Kubik гость Временно заблокирован

http://fishing-ua.com/picture.php?albumid=944&pictureid=10154я тоже сёдня там был.только 4 окуня и 4 рака.на безрыбье и рак рыба))))
    ям и глубины так и ненашёл,где когда-то была глубина щас мелко...хз чё так:142:

• Нравится Нравится x 12

2. Sem

Sem гость Временно заблокирован

Суботній день, треба десь вирватись на рибалочку :) Вже цілий тиждень чешуться руки повправлятися з мормишкою. Так як ні я ні Микола не були ще на зимовій риболовлі в Бегеті, та й не хочеться перти за три/девять земель, тому місце дислокації було визначене заздалегіть, не зважаючи на застереження рибацюг які попереджали про поганий кльов! О 8.00 Ми вже на місці, прямуємо до місця скупчення пінгвінів, а їх було не мало, перші проводки не дали результатів, та й і у вже присутніх теж кльову не було, тому ми вирушили під протилежний берег, поближче до камишів, перші лунки забурені, треба перекусити і дати лункам "охолонути". А ось і перші хвости, треба сказати, що ну просто дуже прошені, один, максимум два з одної лунки, потім я надибав одну лунку де вдалось взяти 6 полосатиків! Ближче до обіду рибу прийшлось шукати, знайшли ми її за метрів 15 від берега, де просиділи до 15 год, тут я взяв ще близько 20 шт, і отримав зріз щукою моєї мормишки :( після 15 як обрубало :( я ше півтора години побігав по старим лункам, зумів дістати, ще два, Микола побіг в іншу сторону і видурив 4 шт. Коротше Микола зловив на 14 шт більше ніж я. По дорозі назад заїхали на Лугу, хоч побачили, яких треба окунів ловити :wo_kakaya: :D
    SAM_3593.JPG SAM_3589.JPG SAM_3591.JPG SAM_3596.JPG SAM_3595.JPG SAM_3597.JPG

• Нравится Нравится x 21
  3. luga

luga Рыболов

Симпатии:
    3.149
    Відпочили класно,на тараньку наловили,отворів набурили-життя прекрасне:ura:Коли повертались пройшлись трохі по чужих лунках,80% якіх були чистими від шугі,як там ловився окунь:i070522:.
    заскучив по спінінгу,пробити б свальчік якій знайшли з кригі.
    На наступну зиму обовязково куплю бур-4-5 лунок проти 1 пешньою.

• Нравится Нравится x 11
  4. Sem

Вже на річці місцями є відкрита вода і можна половити спінінгом, але розуміючи, що ще вспію, вирушили ми з Миколою в Бегету, закрити сезон мормишки. На водоймі були десь о 13 з копійками, приїхавши ми побачили незвичну для данної водойми картину, на льодові пусто, лише один мужик вже на березі збирався до дому, завіряючи нас, що риба абсолютно не клює "галяк повний" Ну ми все ж вирішили перевірити, окунь був дійсно дуже прошений, набагато більше ніж в минулий раз. За чотири години нам вдалось виловити всього по 15 полосатих, брав переважно на зміні проводок, частенько виручала "Естонська проводка", потім підтянулось ще кілька рибачків, які крутились біля Миколи і розважали його :)
    Коротше, як не як але сезон зимової риболовлі закрили.
    На наступному тижні вже будемо продовжувати сезон спінінгу 2012, УРА!

П.С. Лід ще дуже міцний, місцями біля 30 см.

SAM_3609.JPG SAM_3610.JPG

• Нравится Нравится x 18
  5. luga

luga Рыболов

Симпатии:
    3.149
    Вчора гарною компанією відвідали водойму,такого кльову я ще не бачив.Ловивили МКДЖ,сходів і клювань дуже багато,приманкі окунець розривав,розміри правда не дуже але на тараньку піде.Зловив 41 окунця,одного вужа:gi-gi:Сіткі та плав засоби теж були присутні,похеру декому нерестові заборони:злой:,але рибалка вдалась в усіх знашої компанії.Фоток не робив викладуть друзі.

• Нравится Нравится x 9
  6. Kubik

Kubik гость Временно заблокирован

рыбалка была что на чёрных камнях!!!
    ещё раз благодарю Серёгу за рыбалку!
    клевало на всё и везде.правада размер рыбы не очень,но кайф огромный.
    я всю рыбу забрал на тараньку.
    повторось,но это было КЛЁВО

• Нравится Нравится x 10
  7. Sem

Вчора на водоймі десь о 13 год, клювало дійсно непогано, але місця запресовувались і потрібно було їх міняти. В мене особисто найкраще працював Нідл 2" на 2х грамовій голові. Мій результат: 97 спортивних окунців. Сходів було дуже багато. Обновочку (ареал) обловив, в захваті від "чуйки"!
    Рибалка вдалась!

Слава спінінгістам :)

SAM_3878.JPG SAM_3879.JPG SAM_3880.JPG
    SAM_3886.JPG SAM_3889.JPG SAM_3891.JPG

• Нравится Нравится x 20
  8. FiziK

FiziK гость Временно заблокирован

Напевно окунь віднерестився і в нього був жор. Стільки покльовок я теж ще ніколи не бачив. Спочатку чепляв «с’єдобку», але нажаль вона швидко скінчилась. Tsunekichi Worm окунь брав в мене найжадібніше. Коли не було деякий час покльовок він завжди спрацьовував. Але дороге задоволення, так як максимум витягував 3 рибки, а потім приманку без хвоста . Нідли також відкушував. Ваня спрезентував мені твістер 3/4’’ кольору машинного масла. Ось на нього я майже все зловив. Хоч хлопці пишуть що клював на все що просто рухалось, але мені клював майже завжди на 3-х секундній паузі. Безперервна проводка рідко приносила результат.
    Ще декілька фоток з рибалки.

Вложения:

• Нравится Нравится x 14
  9. AleXXX

AleXXX Рыболов

Симпатии:
    2.363
    1. Чи беруть гроші за рибалку і чи багато людей на озері?
    2. Чи була щука?
    Заздалегідь вдячний за відповідь)))

• Нравится Нравится x 2
  10. FiziK

FiziK гость Временно заблокирован

з нас ніхто не брав. Ми були на 1 травня , було багато відпочиваючих.
    Ваня бачив вихід щуки. Пізніше в тому самому місці, наймовірніше, щука ганяла малька.
    будь-ласка ))))

• Нравится Нравится x 4