Ловля судака спиннингом

Тема в разделе 'Способы и методы ловли', создана пользователем ДениСКА, 25 авг 2007.

1. Tima999

Tima999 гость Временно заблокирован

С лодки в отвес на блесну - "ТРУБОЧКУ", сплавляясь по течению и облавливая каждую яму!

• Нравится Нравится x 1

2. Dzhus-Yura

Dzhus-Yura гость Временно заблокирован

Доброго дня всім.

Мене звати Юра. Київ.
    Спінінгіст, стаж більше 15 років. Тип ловлі з берега.
    Все житя ловлю на спінінг.
    Але як і вкожної людини є свої слабкі місця.:(

Хотів порадитись, отримати пораду, як краще зловити судака.
    На протязі житя, я що тільки не ловив на спінінг, жереха, головня, щуки, сомы, окуні, раки, ..... :poplavok:

Але!!!! Як пороблено.... ніразу на спінінг не ловив судака. От не іде хоть стріляйте.
    :в_натуре:
    З на ловив і воблерами, і яким хочиш сіліконом, і блешнями тонкими, ... на ямах різної структури, .... переважно вся моя рибалка звязана з ямами. В мене такий стиль. На судака переважно тонкої структури. Щоб в горлянкуу влазило.

Але ніразу не зловив.... Хоча щуки та соми ловлю як кабани.:1_0072::wo_kakaya:

Добрі люди.
    Допоможіть порадьте... як того гада спіймати.%)
    Все перепробував... щуки і інша дрять мішають постійно чипляються, а от судака ні....
    В смене вже опускаються руки. Щось не пре мене з ним.

Тут вже чисто спортивний інтерес... іза принципу. :hook:

Буду вдячний кожній пораді.

3. Spinner

Spinner Рыболов

Симпатии:
    3.029
    :i070522:
    Мде, скромненько и со вкусом.

В ту же степь.

Помочь поймать вам могут только подвохи, которые будут насаживать его на ваш силикон или другую приманку.

А по рекомендациям - ловите на ямках с течением, в основном на силикон. Ежели там, где вы ловите судака нет, то ищите другие ямки, желательно с коряжником и дрейссеной на дне и будет счастье.

ЗЫ. И да, скромнее надо быть :)

• Нравится Нравится x 1
  4. Dzhus-Yura

Відредагував Щоб не смущати людей.
    Суть не в тому що я ловлю і скільки, суть в тому як зловити того..... може якісь особливі приманки чи місця хтось підскаже

5. Ewgeny

Ewgeny Рыболов

Симпатии:
    4.723
    Dzhus-Yura, Думаю помимо всего прочего более важно знать и повадки рыбы(ихтиологию)например то что к берегу судаки подходят на рассвете и вечером почти на закате,так же частенько в указанное время его можно встретить на всевозможных отмелях,косах.,остальное время стоит искать по ямам и тут самое лучшее вспомогательное-лодка..Если река небольшая,то тут можно поискать всевозможные ямки(ловя с берега).Если брать в окресностях Киева,то тут он хорошо ловится на набережных и под мостами.Я думаю придя туда вечером или утром на рассвете вы поймаете там его,пускай не на первой рыбалке,но поймаете точно.Конкретно я ловлю его воблерами,прийдя начинаю облавливать диповыми,ближе к ночи перехожу на суспендеры.Товарищ одинаково хорошо ловит его и на резину.Главное верить и не терять надежду:)

• Нравится Нравится x 6
  6. Женя 777

Женя 777 гость Временно заблокирован

Навіщо вам ті судаки, якщо у вас щуки і соми як кабани попадаються???

Судак являється специфічною рибою, яка клює в придоній зоні і тільки в окремих випадках (нехватка кислорода) піднімається в середні слої води. А тому і підхід до цієї риби повинен бути специфічним: моя порада пробувати підбирати різні проводки на ямах які ви вказуєте з різними приманками (присвятити свій час тільки цій рибі) якщо судак відмовляється бративоблери, силікон попробуйте паралон і обовязково зловите судака (якщо він там є), раджу прогчитати різних авторів літератури, тоді ваша націленість тою чи іншою снастю буде явною, що ще можна добавити небійтесь експерементувати спінінг в руки і вперед.
    Ні пуха....

7. Dzhus-Yura

Так ходив не один десяток раз на наберижну, ловив під всіма майже мостами, крім Патона. тільки пообривав кучу за каміння приманок. Ніразу нічого. Я переважно ловлю з 6,30 до 12.00 вечері не получається(( Буду старатись. Дякую за пораду

8. Ewgeny

Ewgeny Рыболов

Симпатии:
    4.723
    Dzhus-Yura, Процентов 95 пойманных мною судаков приходят на вечер-ночь,бывает до 12 ночи полный ноль,а потом как из пулемета.Так что ловлю всегда тая в душе надежду,вот сейчас...

Добавлено через 1 минуту
    С этим ничего не поделаешь,потому и ловлю на воблеры,т.к. они меньше цепляются

9. Dzhus-Yura

Мені дуже важко опустити воблери на дно, в мене вже всі глубоководні обірвались, одні плавучі, приїходитьсячипляти грузик, але толку мало. На ямі ловити так дуже важко. Хіба що на сілікон.

передивився кучі фільмів про ловлю судака в ночі.... до цієї пори прозріваю ... як можна ловити судака в ночі? ... ужас. нічого не видно, тай рибки під водою не видн не видно, ... тому не страдаю таким маразмов в ночі. логіки мало.

10. Дима

Дима Рыболов

Симпатии:
    2.578
    На набережной все отлично видно. А судак действительно берет в сумерках.
    З.Ы. Сом например вообще на охоту выходит ночью.

• Нравится Нравится x 1